Een groene toplocatie op wandelafstand van het strand

Welkom in de duinen van Nieuwpoort-Bad, de toplocatie waar u het Dunehotel vindt. Een exclusief luxehotel, en dan hebben we het niet enkel over het concept, maar ook over de plek waar het hotel zich bevindt. Dunehotel is echter gelegen tussen het uitgestrekte duinengebied en het nieuw aan te leggen Nieuwlandplein.

Langs de achterzijde kijkt het hotel uit op de open Dunepanne en vooraan genieten de gasten van een magnifiek parkuitzicht. Dunehotel wordt volledig omringd door de natuur, aan de Belgische kust toch wel uitzonderlijk!

Nieuwpoort-Stad: heel wat te beleven

Ook de oude stad is een bezoekje meer dan waard. Met haar middeleeuwse architectuur springt Nieuwpoort-Stad er bovenuit. Nieuwpoort ligt strategisch aan de monding van de IJzer en heeft een geschiedenis waarin verwoesting en wederopbouw elkaar afwisselden. Toch bleef de unieke charme altijd behouden. Anno 2020 telt het historische centrum talloze troeven: gezellige terrasjes en restaurants, moderne pleinen en natuurlijk de romantische Kaaien. In de nabije omgeving zijn er natuurlijk ook heel wat fiets- en wandelgebieden, en dankzij de kusttram staat u in minder dan geen tijd in de andere kuststeden.

Nieuwpoort, een badplaats voor levensgenieters

  • Unieke wandelpromenade tussen Nieuwpoort-Stad en Nieuwpoort-Bad
  • Historisch stadsdeel met Albertmonument, Westfront…
  • De grootste jachthaven van West-Europa
  • Een echt mekka voor watersportliefhebbers
  • Gezellige, unieke sfeer

Waarom investeren aan de Belgische kust?

Wie in eigen land op zoek gaat naar het ideale vakantieverblijf, komt al snel uit aan onze Belgische kust. Al jaar en dag is Nieuwpoort-Bad één van de meest populaire bestemmingen voor dagtrips, weekendjes en langere verblijven.
Struinen op de dijk, genieten van de eerste zonnestralen aan de horizon en heerlijke restaurants… In Nieuwpoort-Bad is het echt genieten.

Dunehotel - Nieuwpoort

3,25% netto opbrengst
per jaar,

30 jaar lang

Investeer vanaf € 175.000 in een luxehotelkamer en geniet van mooie huurinkomsten

Schrijf u nu in voor een vrijblijvende infosessie

Wenst u meer informatie over het concept en de investeringsmogelijkheden? Kom dan naar een van onze infosessies over investeren in Dunehotel te Nieuwpoort.

Kies uw tijdslot en ontdek samen met onze experts het prachtige Dunehotel aan zee. Vindt u geen geschikte datum? Maak dan een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis*.

*Dunehotel denkt aan uw veiligheid. Daarom vinden de vergaderingen bij ons op kantoor plaats met max. 2 personen en wordt social distancing op elk moment verzekerd. Wij hebben daarenboven alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen inzake hygiëne.

Uiteraard schikken wij ons op elk moment naar de veranderende maatregelen van de overheid mbt Corona-crisis.

Maak een afspraak bij u thuis

Onze Investment advisor komt naar een persoonlijke afspraak bij u thuis.

Maak nu een afspraak bij mij thuis

KOM NAAR DE OPENDEURDAG

Kom naar één van onze opendeurdagen over investeren in Nieuwpoort. Ontdek samen met onze experts het prachtige Dunehotel (*).

Kom naar de opendeurdag

Dunehotel

Ik wil graag meer weten over...

© 2020 NV Dunehotel. All rights reserved. Privacyverklaring.
NV Dunehotel, Brugseweg 205, 8920 Langemark-Poelkapelle info@dunehotel.be, T: 058 23 23 24