Investeer in uw eigen luxe hotelsuite
en behaal een mooie opbrengst

Wie zeker wilt zijn van mooie opbrengsten, zoekt zijn heil alsmaar vaker in hotelvastgoed. De succesformule van dit vastgoedtype schuilt in de hoge inkomsten, weinig tot geen onderhoud, verhuur door een professionele uitbater en een lage investeringsdrempel. En bovendien is hotelvastgoed inflatiebestendig.

Dunehotel:
hotelvastgoed met heel wat garanties

Dunehotel biedt investeerders een interessante investeringsformule met talloze voordelen:

3,25% opbrengsten en gunstig fiscaal regime

U kunt rekenen op een opbrengst van 3,25% gedurende 30 jaar. Daarenboven geniet u van een uitermate gunstig fiscaal regime. Variabele winstdeelname? Check!

Luxeproject

Dunehotel zet een nieuwe standaard voor hotels aan de kust. Gasten worden er dankzij de luxefaciliteiten ondergedompeld in een sfeer van luxe, comfort en gezelligheid.

Professionele uitbating & verhuur

Dunehotel wordt uitgebaat door een professionele uitbater die de markt en de doelgroep als geen ander kent. Bovendien heeft u geen herstellings- of onderhoudskosten.

100% Eigenaar

U wordt eigenaar van de hotelsuite en het deel grond in volle eigendom. Het eigendom wordt vastgelegd per notariële akte.

LAGE INVESTERINGSDREMPEL

Investeren in Dunehotel kan al vanaf € 175.000. Een drempel die investeren ook mogelijk maakt voor beginnende investeerders.

Unieke toplocatie

Dunehotel bevindt zich op een fantastische locatie in Nieuwpoort-Bad op 150 m van het strand, midden in de duinen en het prachtige natuurgebied.

Waarom investeren aan de Belgische kust?

Wie in eigen land op zoek gaat naar het ideale vakantieverblijf, komt al snel uit aan onze kust. Al jaar en dag is Nieuwpoort-Bad één van de meest populaire bestemmingen voor dagtrips, weekendjes en langere verblijven.

Struinen op de dijk, genieten van de eerste zonnestralen aan de horizon en heerlijke restaurants… In Nieuwpoort-Bad is het echt genieten.

Nieuwpoort

Schrijf u nu in voor een vrijblijvende infosessie

Wenst u meer informatie over het concept en de investeringsmogelijkheden? Kom dan naar een van onze infosessies over investeren in Dunehotel te Nieuwpoort.

Kies uw tijdslot en ontdek samen met onze experts het prachtige Dunehotel aan zee. Vindt u geen geschikte datum? Maak dan een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis*.

*Dunehotel denkt aan uw veiligheid. Daarom vinden de vergaderingen bij ons op kantoor plaats met max. 2 personen en wordt social distancing op elk moment verzekerd. Wij hebben daarenboven alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen inzake hygiëne.

Uiteraard schikken wij ons op elk moment naar de veranderende maatregelen van de overheid mbt Corona-crisis.

Maak een afspraak bij u thuis

Onze Investment advisor komt naar een persoonlijke afspraak bij u thuis.

Maak nu een afspraak bij mij thuis

KOM NAAR DE OPENDEURDAG

Kom naar één van onze opendeurdagen over investeren in Nieuwpoort. Ontdek samen met onze experts het prachtige Dunehotel (*).

Kom naar de opendeurdag

Dunehotel

Ik wil graag meer weten over...

© 2020 NV Dunehotel. All rights reserved. Privacyverklaring.
NV Dunehotel, Brugseweg 205, 8920 Langemark-Poelkapelle info@dunehotel.be, T: 058 23 23 24